Hodnotenie
9/10
 NÁKUPNÝ KOŠÍK
Košík:je prázdny
bez DPH:0.00 €
s DPH:0.00 €
 DOPRAVU ZABEZPEČUJE
SPSSlovenská pošta
 ČAS
 ODPORÚČAME
 Zdieľanie
 PODPORUJEME
  • Pridané: 14.08.2014   |   4060 čítaní / zobrazení

Domáce maslo



  • reagovať   |   46.228.222.***   |   11. august, 10:59maslo
    recept tu nie je
  • reagovať   |   78.99.8.***   |   11. november, 14:02Zuzana Halgašová
    Dobrý deň, z kravského mlieka som už vyrábala syr pomocou Vašich prostriedkov a chcela by som si vyrábať aj vlastné maslo. Zaujíma ma však jedna vec: keď mám čerstvé nadojené mlieko, je potrebné ho pred prípravou ešte pasterizovať tak, ako v prípade prípravy syra? Nezničím tým smotanu? Ešte som to neskúšala, preto Vá budem vďačná za odpoveď....Ďakujem.
  • reagovať   |   85.248.44.***   |   16. november, 07:44Milchema
    smotana sa dlhodobou pasterizáciou - mlieko zohrejeme na 63 - 65°C po dobu 30 minút neznehodnotí

pridať komentár
 QR code
QR code
 Informačné centrum eshopu

Syrárske sady                                  Syridlá
Chlorid vápenatý
Mliekarenské kultúry                       Bylinky do syrov
Plachty a tvarožníky
Syrárske formy                                Syrársky vosk                          
Filtre na mlieko                                Ostatné pomôcky  

 


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedície
Poštovné
Možnosti platby
Ako nakupovať
Obchodné podmienky
Reklamácie
Ochrana osobných údajov                  Kontakty                                            Vaše otázky                                       

Milchema, spol. s r.o.
Tatranská 295
01701 Považská Bystrica
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk