Hodnotenie
9/10
 NÁKUPNÝ KOŠÍK
Košík:je prázdny
bez DPH:0.00 €
s DPH:0.00 €
 DOPRAVU ZABEZPEČUJE
SPSSlovenská pošta
 ČAS
 ODPORÚČAME
 Zdieľanie
  • Pridané: 14.08.2014   |   7575 čítaní / zobrazení

Domáce maslo




  • ma
    Pridané 11. august, 10:59 z 46.228.222.***
    recept tu nie je

  • ZH
    Zuzana HalgašováReagovať
    Pridané 11. november, 14:02 z 78.99.8.***
    Dobrý deň, z kravského mlieka som už vyrábala syr pomocou Vašich prostriedkov a chcela by som si vyrábať aj vlastné maslo. Zaujíma ma však jedna vec: keď mám čerstvé nadojené mlieko, je potrebné ho pred prípravou ešte pasterizovať tak, ako v prípade prípravy syra? Nezničím tým smotanu? Ešte som to neskúšala, preto Vá budem vďačná za odpoveď....Ďakujem.

  • Mi
    MilchemaReagovať
    Pridané 16. november, 07:44 z 85.248.44.***
    smotana sa dlhodobou pasterizáciou - mlieko zohrejeme na 63 - 65°C po dobu 30 minút neznehodnotí

Pridať komentár
 QR code
QR code
 Informačné centrum eshopu

Syrárske sady                                  Syridlá
Chlorid vápenatý
Mliekarenské kultúry                       Bylinky do syrov
Plachty a tvarožníky
Syrárske formy                                Syrársky vosk                          
Filtre na mlieko                                Ostatné pomôcky  

 


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedície
Poštovné
Možnosti platby
Ako nakupovať
Obchodné podmienky
Reklamácie
Ochrana osobných údajov                  Kontakty                                            Vaše otázky                                       

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návšťevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.