![]() | ![]() |
Optimalizovaná minerálna zmes na výrobu ricotty zo srvátky alebo „mixu“ srvátky a mlieka. Zmes soli je 100% prírodný produkt, má schopnosť vyzrážať zvyškové bielkoviny zo srvátky.
Srvátka sa zohreje na 70 stupňov. Potrebné množstvo soli je potrebné rozpustiť vo vode v pomere 1:7 a za jemného miešania pridávať do srvátky, kým sa nezačnú vyplavovať vločky ricotty.
Min. trvanlivosť: uvedená na obale
Dávkovanie: 500g/100L
Skladujte pri teplote: 15-25°C na suchom a tmavom mieste
Krajina pôvodu: Nemecko
Balenie: 500g
![]() |
Syrárske sady Syridlá
|
Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby |
Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky |
Milchema, spol. s r.o. |