Hodnotenie
9/10
 NÁKUPNÝ KOŠÍK
Košík:je prázdny
bez DPH:0.00 €
s DPH:0.00 €
 DOPRAVU ZABEZPEČUJE
SPSSlovenská pošta
 ČAS
 ODPORÚČAME
 Zdieľanie

Jogurtová mliekarenská kultúra (na 50 litrov mlieka)

Kyslé mlieka so živými mikróbami, teda jogurt, patrí k legendárnym potravinám. Ľudia už po stáročia používali jogurt na liečbu hnačiek a iných črevných ochorení. Na základe experimentov prekonal jogurt ukážkový nástup do modernej ľudovej medicíny.

Jogurt sa v 20. storočí dôkladne vedecky skúmal. Zistilo sa, že ide o mnohostrannúterapeutickú látku. Veľký podiel úžitku spočíva v rozsiahlych aktivitách ovplyvňujúcich tráviaci trakt.
Za svoje skvelé vlastnosti vďačí skupine prirodzených baktérií nazývaných LAKTOBACILY, ktoré sa starajú o kysnutie. Tým dodávajú jogurtom kyslastú chuť. Jeho terapeutické vlastnosti závisia predovšetkým od jednotlivých typov baktérií. Jogurt pôsobí hneď v niekoľkých sférach:

  • AKO LIEK PROTI HNAČKE
  • AKO PRIRODZENÉ ANTIBIOTIKUM
  • AKO PROSTRIEDOK PROTI RAKOVINE
  • AKO ŽALÚDOČNÝ BALZAM

                "Zdroj: Červena, D. Červeny, K. : Liečba výživou. Martin 2002, str. 165 - 166".

Lactobacillus Bulgaricus je baktéria, ktorá sa nachádza v kyslom mlieku. Trvalo je prítomná aj v tráviacom trakte ľudí, ktorí pravidelne konzumujú značné množstvo kyslého mlieka.Výskumy dokázali, že títo ľudia sú zdravší a dožívajú sa nadpriemerného veku.

Jogurtová mliekarenská kultúra (sušená) určená pre priamu aplikáciu do 50 litrov mlieka bez delenia

Návod na prípravu: kultúru pridáme do pasterizovaného mlieka a kultivujeme 3-5 hodín pri teplote 40 až 35°C alebo 16-20 hodín pri teplote 33 až 35°C

Zloženie: mlieko, sušené mlieko, laktóza, mikrobiálne kmene - delbrueckii subsp.,bulgaricus, Str. thermophilus

Skladovanie a minimálna trvanlivosť:

  • Skladovanie: pri 4°C
  • Minimálna trvanlivosť: vyznačená na obale

Balenie: 1 ks

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 QR code
QR code
 Informačné centrum eshopu

Syrárske sady                                  Syridlá
Chlorid vápenatý
Mliekarenské kultúry                       Bylinky do syrov
Plachty a tvarožníky
Syrárske formy                                Syrársky vosk                          
Filtre na mlieko                                Ostatné pomôcky  

 


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedície
Poštovné
Možnosti platby
Ako nakupovať
Obchodné podmienky
Reklamácie
Ochrana osobných údajov                  Kontakty                                            Vaše otázky                                       

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.