LACTASE BL obsahuje beta-galaktozidázu, ktorá hydrolyzuje terminálny neredukujúci beta-D-galaktozidy uvoľňujúce zvyšky beta-D-galaktózy.
Enzým beta-galaktozidáza sa vyrába fermentáciou vybraného kmeňa patogénny Bacillus licheniformis, ktorý nie je prítomný v konečnom produkte.
Laktáza BL hydrolyzuje laktózu na jej základné monosacharidy, glukózu a galaktózu.
Aplikácia: LACTASE BL pridajte do spracovaného mlieka za aseptických podmienok, aby bola kultúra v poriadku rozptýlené jemným miešaním. V závislosti od zvoleného dávkovania Lactozym Pure laktóza koncentrácie <0,1 % možno dosiahnuť do 24 hodín
Dávkovanie: 1,2 g na 1liter mlieka.
0,8 g na 1 liter mlieka pri výrobe jogurtov
Príklad:
Pri T=43°C a prídavku 0,6-0,8g/1 liter mlieka sa dosiahne požadovaná hydrolýza (0,01% Laktozy) po ca 3 hodinách.
Ak sa Lactase v množstve 1,2g/1 liter pridá do mlieka a to bude v chladničke pri T =5-8°C, bude treba min 24 hod na hydrolýzu.
Čím nižšia dávka Lactase a nižšia teplota, tým bude hydrolýza dlhšia.
Produkty „delakto“ môžu byť sladšie.
Balenie: 100 ml
Skladovanie a doba trvanlivosti: Skladovanie v chladničke. Doba trvanlivosti je vyznačená na obale.
Krátkodobé vystavenie kultúry počas transportu má minimálny vplyv na kvalitu enzýmu.
Krajina pôvodu: Taliansko
Syrárske sady Syridlá
|
Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby |
Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky |
Milchema, spol. s r.o. |