Hodnotenie
8/10
 NÁKUPNÝ KOŠÍK
Košík:7 ks
bez DPH:36.75 €
s DPH:43.50 €
 DOPRAVU ZABEZPEČUJE
SPSSlovenská pošta
 ČAS
 ODPORÚČAME
 Zdieľanie

  • Da
    DarinaReagovať
    Pridané 09. december, 15:30 z 147.175.70.***
    Chcem sa spýtať, ak si kúpim jedno balenie kefírových zŕn a vyrobím so podľa návodu príslušné množstvo, tak sa opätovne dajú kefírové zrná použiť ešte koľkokrát? Za odpoveď vopred Ďakujem S pozdravom Darina

  • 1 odpoveď

  • JK
    Jana KonuchovaReagovať
    Pridané 24. február, 18:48 z 178.41.204.***
    Dobrý deň, kedy bude mať na predaj Tibetské kefírové zrná?

  • Al
    Pridané 02. marec, 13:29 z 91.127.47.***
    Dobrý den,chcem sa opytat kolko potrebujem kefirovych zrn na vyrobu 3 litrov?

  • Ad
    AdministrátorReagovať
    Pridané 02. marec, 15:57 z 195.168.126.***
    Na výrobu 3 litrov kefíru budete potrebovať min. 250 g kefírových zŕn.

  • Ru
    RudolfReagovať
    Pridané 30. máj, 00:57 z 195.91.11.***
    Dobrý deň prajem :) Som fanúšikom mliečnych výrobkov a dnes som si u Vás objednal Tibetské kefírové zrná a veľmi sa teším, že budem môcť piť domáci kefír :) V minulosti som mal už skúsenosť s k.z., ale neviem, či som vždy postupoval správne... Chcel by som sa Vás opýtať, že koľko vydrží kefírové zrno v nádobe na prepravu? A mám na Vás ešte jednu zásadnú otázku: Aký typ mlieka treba používať? (môže byť krabicové trvanlivé mlieko? 1,5% kravské mlieko pasterizované trvanlivé, alebo plnotučné kravské mlieko z mliekomatu surové v prevarenej podobe? ) Prosím Vás o pomoc v mojej polemike, aby som vedel praktizovať správny postup, keďže neviem, aký druh kravského lieka mám použiť. Za Vašu odpoveď Vám vopred ďakujem, s priateľským pozdravom Rudolf

  • 1 odpoveď

  • Si
    SilviaReagovať
    Pridané 08. jún, 19:05 z 195.91.110.***
    Dobrý deň, chcela by som sa opýtať prečo je potrebné mlieko prevariť. Na viacerych webstránkach kde sa venuju teme kefirove zrno(kefirova huba) som sa docitala ze použivaju neprevarené mlieko (z mliekomatov, nadojene..). My máme mliečko od našich kozičiek.Robievala som jogurty, tam som mliko prevárala, prave aby sa tvorila len dana yogurtová kultura. Pri kefire plati to iste? Ak mlieko neprevarím, nevytvori sa mi pravy kefír? Ako to robili pôvodny pastieri z kaukazu? :-), prevárali, či nie. Dalsia otázka: Ak dam viacej mlieka ako je odporucane množstvo, bude sa kefir tvorit viacej dni , neznižuje sa jeho kvalita? dakujem

  • Marcel ŠtiglincReagovať
    Pridané 18. júl, 07:51 z 195.168.126.***
    Dobrý deň, všetky kyslo-mliečne nápoje sa môžu samozrejme vyrábať aj z nepasterizovaného mlieka. Preváranie mlieka je len otázka zabezpečenia ochrany zdravia. Keď pridáte viac mliek kefírové zrná ho nestihnú spracovať a mlieko sa skôr pokazí, ako sa vytvorí kefír.

  • Er
    Pridané 10. december, 19:38 z 178.143.148.***
    Dobry den, chcela by som sa spytat, kolko dni mozu byt odlozene kefirove zrna v obele, v ktorom som ich prijala od vas. Mozu tam byt dva tyzdne (az potom by som ich vybrala, umyla, zacala pouzivat)? Ako ich mam zatial skladovat? Neznehodnotia sa za tu dobu? Dakujem pekne za odpoved.

  • Ma
    Marcel ŠtiglincReagovať
    Pridané 13. december, 08:19 z 195.168.126.***
    Dobrý deň, kefírové zrná vydržia aj dva týždne v prepravnej nádobke uskladnené v chladničke.

  • Da
    Pridané 20. december, 19:18 z 188.167.149.***
    Dobry den, chcem sa spytat, ci aj tieto zrna sa po case rozmnozia. Ak ano, za aku dobu sa rozmnozia? Dakujem za odpoved.

  • 1 odpoveď

  • Ad
    Pridané 26. december, 14:57 z 178.18.77.***
    Dobry den, pisete ze na pripravu potrebujeme prevarene mlieko. Preco musi byt prevarene? Dakujem.

  • Ma
    Marcel ŠtiglincReagovať
    Pridané 27. december, 08:32 z 195.168.126.***
    Dobrý deň, preváranie mlieka nie je podmienkou pri výrobe kefíru pomocou kefírových zŕn, mlieko prevárame, aby sa zabezpečila potravinová bezpečnosť kefíru.

  • Mi
    Pridané 11. január, 14:18 z 46.229.227.***
    Dobrý deň, ako najlepšie dlhodobo skladovať kefírové zrná? Čítal som že sa dajú aj zamraziť s mliekom, je to správne? Odchádzam na 3 týždne preč a neviem ako ich uskladniť. Ďakujem

  • Iv
    Pridané 28. november, 18:55 z 193.93.73.***
    Dobrý deň, stále sa mi nedarí vyrobiť si hustý kefir ako vidím tu na nete na obrázkoch :-) Môj je dosť riedky, skoro ako samotné mlieko, prosím , kde robím chybu ?

  • Ma
    MarcelReagovať
    Pridané 16. december, 21:27 z 195.168.126.***
    Kvalita kefíru záleží aj od kvality mlieka a od teploty a dĺžky kultivácie

  • Ka
    Pridané 01. január, 19:57 z 195.91.6.***
    Dobry den, chcem sa spytat ako treba skladovat kefirove zrna. Po doruceni som ich preplachla vodou zbavenou chloru, ale do mlieka ich vlozim az zajtra. Je vhodne kefirove zrna skladovat zatial vo vode zbavenej chloru? A ak si spravim kefir, zrna dalej skladujem vo vode bez chloru v sklenej nadobe? dakujem

  • Jo
    Pridané 21. október, 16:09 z 217.144.30.***
    Ja som kupil original zabalene kefirove zrna pred rokom a pol a az teraz som ich pouzil.

  • Iv
    Ivana Reagovať
    Pridané 30. apríl, 18:52 z 188.167.250.***
    Dobrý deň, chcem sa opýtať, či môžem používať aj bezlaktózové mlieko.Ďakujem

  • 1 odpoveď

  • Da
    Pridané 24. máj, 20:46 z 178.143.147.***
    Dobrý deň, prosím vás koľko približne sacharidov zostáva v hotovom kefíre? Zrnká huby len rozkladajú laktózu alebo ju aj "zjedia"? Ďakujem veľmi pekne.

  • Iv
    Pridané 18. júl, 19:27 z 85.237.234.***
    Dobry den prajem, mozem sa opytat, ci tuto hubu mozu konzumovat aj psi? Dakujem

  • El
    Pridané 10. január, 09:17 z 212.37.64.***
    Dobry den, chcela by som si zacat z kefirovych zrn pripravovat kefirovu vodu. Inspiracia na IKEA stranke. Odporucaju na 2PL zrn 1PL cukru 500ml vody. Tento variant nepopisujete. Bude to fungovat s tu kupenymi kefirovymi zrnami? Alebo odporucate iba mliecny variant?

  • El
    EliškaReagovať
    Pridané 02. marec, 21:32 z 84.245.121.***
    Dobrý deň, viete poslať zrná aj v rastlinnom mlieku alebo vo vode? Ďakujem.

  • PT
    PaedDr. Tatiana ŠtiglincováReagovať
    Pridané 07. marec, 11:18 z 85.248.44.***
    Zrná by vo vode neprežili, v rastlinnom mlieku zrná neposielame ale po doručení si ich kvalitne prepláchnite a môžete ich použiť na rastlinné mlieko.

  • Ra
    Pridané 06. marec, 09:02 z 84.245.121.***
    Dobrý deň.Dajú sa tibetské kefírové zrna aj priamo konzumovať?Ďakujem.

  • JU
    Janka Udl Reagovať
    Pridané 09. apríl, 07:19 z 93.82.36.***
    Dobrý deň. Chcem sa opýtať či mi viete kefirové zrná poslať aj do Rakúska.

  • EM
    Eva MihalčinovaReagovať
    Pridané 03. máj, 13:20 z 88.212.37.***
    Dobrý deň. Rada by som sa informovala kedy budete mať k dispozícii kefirove zrná ,ďakujem

  • ja
    juraj ailerReagovať
    Pridané 24. máj, 08:34 z 84.245.120.***
    Dobrý deň, rád by som sa spýtal, či zrno samo o sebe zväčšuje svoj objem kŕmením. A ak áno, za aký čas sa napríklad 15g pri dennom obmieňaní zdvojnásobí? Vopred ďakujem

  • La
    Pridané 14. september, 09:20 z 87.197.99.***
    Dobrý deň. Prosím Vás, ako skladovať zrná, ak nechcem robiť každý deň kefír? Ďakujem za odpoveď.

Pridať komentár
 QR code
QR code
 Informačné centrum eshopu

Syrárske sady                                  Syridlá
Chlorid vápenatý
Mliekarenské kultúry                       Bylinky do syrov
Plachty a tvarožníky
Syrárske formy                                Syrársky vosk                          
Filtre na mlieko                                Ostatné pomôcky  

 


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedície
Poštovné
Možnosti platby
Ako nakupovať
Obchodné podmienky
Reklamácie
Ochrana osobných údajov                  Kontakty                                            Vaše otázky                                       

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návšťevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.