Hodnotenie
7/10
 NÁKUPNÝ KOŠÍK
Košík:2 ks
bez DPH:17.99 €
s DPH:20.20 €
 DOPRAVU ZABEZPEČUJE
SPSSlovenská pošta
 ČAS
 ODPORÚČAME
 Zdieľanie

KAPPA4  na 100 l mlieka

Kultúra je používaná pre dohrievané i vysokodohrievané, lisované tvrdé syry, napr. typu Parmezán, Comté a Beaufort. Predzretie mlieka zaistí prídavok mezofilnej kultúry. Vhodná teplota k zaočkovania je 30°C po dobu 15-60 minút. Kultúru je možné použiť samostatne alebo v kombinácii s KAPPA1,2,3. Lactobacillus helveticus zabraňuje horkosti dlhozrejúcich syrov. Zaisťuje kvalitné zretie bielkovín.

Zloženie kultúry: Lactobacillus helveticus a Lactobacillus lactis. 

Dávkovanie: 1 ampula na 100 litrov mlieka

Skladovanie a doba trvanlivosti

Skladovanie: Doporučené skladovanie je pri -18°C

Doba trvanlivosti: uvedená na obale

Balenie: 1 ampulka

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 QR code
QR code
 Informačné centrum eshopu

Syrárske sady                                  Syridlá
Chlorid vápenatý
Mliekarenské kultúry                       Bylinky do syrov
Plachty a tvarožníky
Syrárske formy                                Syrársky vosk                          
Filtre na mlieko                                Ostatné pomôcky  

 


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedície
Poštovné
Možnosti platby
Ako nakupovať
Obchodné podmienky
Reklamácie
Ochrana osobných údajov                  Kontakty                                            Vaše otázky                                       

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.