Penicillium roqueforti / sušená kultúra / slúži na výrobu plesňového syra typu niva s plesňou vo vnútri cesta. Postup výroby je podobný ako u tradičnej hrudky. Rozdiel je v pridaní kultúry a spôsobe spracovania syreniny. Taktiež je nevyhnutné mlieko pred syrením zaočkovať smotanovou kultúrou. Výroba syra sa dá zvládnuť aj v domácich podmienkach bez potreby špeciálneho vybavenia a znalostí. Stačí len dodržať návod na výrobu, ktorý je súčasľou balenia .
Zloženie: sušené mlieko, kmene penicillium roqueforti
Špecifikácie:
Obsah balenia:
Balenie : 1 ampulka objem 3 ml
Syrárske sady Syridlá
|
Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby |
Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky |
Milchema, spol. s r.o. |