Hodnotenie
7/10
 NÁKUPNÝ KOŠÍK
Košík:je prázdny
bez DPH:0.00 €
s DPH:0.00 €
 DOPRAVU ZABEZPEČUJE
SPSSlovenská pošta
 ČAS
 ODPORÚČAME
 Zdieľanie

  • Mi
    MinibačaReagovať
    Pridané 15. júl, 13:05 registrovaným užívateľom
    V návode na použitie Penicillium Roqueforti uvádzate, že kultúra sa pridáva pred syrením do mlieka o teplote 30-32 stupňov. Potom sa mlieko nechá odstáť 60 minút a následne sa sýri. Počas tých 60 minút však teplota mlieka klesne na cca 27 stupňov a to sa mi zdá pre syrenie málo. Stalo by sa niečo, ak by bola teplota mlieka pred pridaním kultúr 38 stupňov?

  • Marcel ŠtiglincReagovať
    Pridané 15. júl, 23:25 z 195.168.126.***
    Dobrý deň, mlieko jednoducho pred syrením prihrejte na teplotu syrenia podľa druhu syridla.

  • Mo
    MonikaReagovať
    Pridané 23. apríl, 05:46 z 195.91.48.***
    Dobry den, moze sa tato kultura pridat aj do kozieho mlieka? Dakujem

  • MB
    Martina BučekovaReagovať
    Pridané 14. december, 16:04 z 195.80.179.***
    Dobry den, mozem pouzit tuto kulturu aj na kozie mlieko?

  • Mi
    MilchemaAdministrátorReagovať
    Pridané 14. december, 18:14 registrovaným užívateľom
    Dobrý deň, kultúra sa môže použiť aj na kozie mlieko.

  • JO
    Jaromir OndraReagovať
    Pridané 02. október, 16:02 z 80.195.20.***
    Ahoj ja sa nachadzan v zahranici a chcem sa opytat ci mi mozete dorucit objednavku aj do zahranicia konkretne Anglicko

  • Zu
    Pridané 20. august, 15:11 registrovaným užívateľom
    Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať, že keď chcem robiť z 2itrov mlieka plesnivy syr a mám túto kultúru na 50-100 litrov ako viem kolko si mám dať kultúry na 20 litrov mlieka ? Ďakujem za skorú odpoved
 QR code
QR code
 Informačné centrum eshopu

Syrárske sady                                  Syridlá
Chlorid vápenatý
Mliekarenské kultúry                       Bylinky do syrov
Plachty a tvarožníky
Syrárske formy                                Syrársky vosk                          
Filtre na mlieko                                Ostatné pomôcky  

 


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedície
Poštovné
Možnosti platby
Ako nakupovať
Obchodné podmienky
Reklamácie
Ochrana osobných údajov                  Kontakty                                            Vaše otázky                                       

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.