Hodnotenie
7/10
 NÁKUPNÝ KOŠÍK
Košík:2 ks
bez DPH:17.99 €
s DPH:20.20 €
 DOPRAVU ZABEZPEČUJE
SPSSlovenská pošta
 ČAS
 ODPORÚČAME
 Zdieľanie

Termofilná kultura STI - 14 sa používa pri výrobe ťahaných syrov ako korbáčiky, parenice, oštiepky, Mozzarella.

Návod na použitie:

Vybrať kultúry z mraznicky tesne pred použitím. Otvoriť vrecko a vysypať lyofilizované pelety priamo do pasterizovaného mlieka zohriateho na 32°C pri pomalom miešaní 5 minút. Mlieko necháme vyzrieť 40 minút, pridáme syridlo a syrime ďalších 40 minút. Syreninu nakrájame na kocky 2x2 cm a spracujeme podľa druhu syra vo formách alebo plachte. Ťažnosť nastane pri izbovej teplote po 4-6 hodinách v závislosti od okolitej teploty. 

Dávkovanie: 1 vrecko na 500 litrov mlieka

Skladovanie: pri teplote -18 °C

Doba použiteľnosti: 24 mesiacov od dátumu výroby

Upozornenie: pri delení na veľmi malé dávky (na 1L mlieka a pod.) negarantujeme výsledky

Balenie: 1ks

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 QR code
QR code
 Informačné centrum eshopu

Syrárske sady                                  Syridlá
Chlorid vápenatý
Mliekarenské kultúry                       Bylinky do syrov
Plachty a tvarožníky
Syrárske formy                                Syrársky vosk                          
Filtre na mlieko                                Ostatné pomôcky  

 


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedície
Poštovné
Možnosti platby
Ako nakupovať
Obchodné podmienky
Reklamácie
Ochrana osobných údajov                  Kontakty                                            Vaše otázky                                       

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.